Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: knappe Carl Philip schittert in nieuwe foto

De prins heeft gisteren 45 kaarsjes uitgeblazen.

carl philip

Volgens TikTok is prins Carl Philip de knapste prins ter wereld. Maar royals en social media gaan vaak niet samen en we spotten dan ook maar weinig foto's van de prins online. Hebben wij even geluk dat hij gisteren jarig was en het Zweedse koningshuis een nieuwe foto van hem deelde!

Knappe prins

Carl Philip gaat al weken viraal op social media vanwege zijn looks. Helaas voor alle aanbidders is de prins al bijna tien jaar gelukkig getrouwd met zijn Sofia, een charmante brunette die in haar jongere jaren opwachting maakte in – hoe zullen we het zeggen – niet zulke koninklijke realityshows. Je begrijpt dat de romance tussen Carl en Sofia in het begin dan ook de nodige controverse veroorzaakte binnen de paleismuren.

Onder meer Carls ouders en zus prinses Victoria zagen hem liever met een ander trouwen. Toch bleek dit een typisch gevalletje van 'de liefde was te sterk', en zijn de twee samen gebleven. In 2015 gaven Carl en Sofia elkaar het jawoord, en na bijna tien jaar huwelijk en drie zoons later spat de liefde er nog altijd vanaf.

Nieuwe foto

Gisteren was Carl Philip jarig en werd hij 45 jaar. Het is dan ook Sofia die haar man op de kiek heeft gezet. De foto is gemaakt in Ribbåsfallet in Älvdalen, een natuurgebied in Zweden. Aan Carl Philips outfit te zien waren de twee een sportieve wandeling aan het maken. Lachend poseert hij voor de camera van zijn vrouw.

De foto viel duidelijk in de smaak bij volgers van het Koningshuis, want onder de foto pronken meer dan 42.000 likes. Vorige week verscheen de prins nog in een iets formelere outfit, namelijk strak in pak bij het staatsbanket met de Denen.

NL Beeld / Abaca Press

En eerlijk is eerlijk: de prins lijkt regelrecht uit een sprookje te zijn weggelopen, non?

Royalty
  • Blauw Bloed
  • NL Beeld