Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Hollander trouwt prinses

Dennis Muhammad Abdullah is vanmiddag getrouwd met prinses Tunku Tun Aminah, de enige dochter van sultan Ibrahim. En dat zag er romantisch uit. De Nederlander (Dennis komt oorspronkelijk uit Lisse) is nu officieel de prins van de Maleisische deelstaat Johor. Het stel trouwde in het Serene Hill Pa...

Zien: Hollander trouwt prinses

Dennis Muhammad Abdullah is vanmiddag getrouwd met prinses Tunku Tun Aminah, de enige dochter van sultan Ibrahim. En dat zag er romantisch uit.

De Nederlander (Dennis komt oorspronkelijk uit Lisse) is nu officieel de prins van de Maleisische deelstaat Johor. Het stel trouwde in het Serene Hill Palace in de hoofdstad Johor Bahru.

Het was een groot feest, in Johor. Daar keken nieuwsgierige bewoners op straat op grote schermen naar de huwelijksvoltrekking. De rest van de week wordt er nog volop feestgevierd, zoals de lokale trouwtraditie voorschrijft. Daarbij worden kosten nog moeite gespaard: papa is miljardair, dus hij kan het lijden.

Als het feestgedruis dan eindelijk gaat liggen, begint een hele nieuwe fase van hun leven, deelde de prinses per persbericht met haar landgenoten. “We trekken in ons eigen huis als man en vrouw. Het is voor mij voor het eerst dat ik zonder mijn ouders en familie kom te wonen.”

Ze is dolverliefd op haar Hollander. “Hij is zachtaardig en vriendelijk, steunt me en begrijpt me als geen ander”, zegt de prinses. “Tunku Tun Aminah is heel bijzonder voor me”, vult Dennis aan. “Ze is lief, verstandig en dol op haar familie. En dat heb ik ook met mijn Nederlandse familie.”

Beeld: Royal Press Office Johor/dpa Photo via Newscom