Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Harry en Meghan in Wales

Meghan maakt werk van haar introductie aan haar nieuwe land: zij en Harry gingen vanmiddag alweer samen op pad om het Britse volk te ontmoeten. De prins en zijn verloofde togen naar Wales voor een bezoek aan het mooie Cardiff Castle en een privébezoek aan Star Hub, een maatschappelijk centrum dat...

Zien: Harry en Meghan in Wales

Meghan maakt werk van haar introductie aan haar nieuwe land: zij en Harry gingen vanmiddag alweer samen op pad om het Britse volk te ontmoeten.

De prins en zijn verloofde togen naar Wales voor een bezoek aan het mooie Cardiff Castle en een privébezoek aan Star Hub, een maatschappelijk centrum dat sport inzet om de banden met lokale jongeren te verdiepen.

Bij het kasteel werden ze verwelkomd door een enthousiaste menigte, want iedereen wil natuurlijk graag een blik opvangen van de royal-in-spe. Zo te zien had ze fans van alle leeftijden, en vinden ze haar Amerikaanse komaf ook hartstikke lollig.

Meghan en Harry leken er in elk geval lol in te hebben en genoten van optredens van muzikanten en poëten uit de regio, die op hun beurt weer genoten van het verliefde stel. Net als wij trouwens. Wat een plaatje weer!