Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: foute retrolook en tranen bij de Grimaldi's

Charlene liet de avond met eighties thema even aan zich voorbij gaan. 

Monaco

Afgelopen zaterdag werd het 20-jarige jubileum van het Aids Gala in Monaco gevierd. Prinses Stéphanie is daar beschermvrouw van en had wat familieleden opgetrommeld voor support. Een uitgelezen kans voor de Monegaskische royals om te schitteren natuurlijk, al kwam degene van wie we de meeste glamour verwachtten niet opdagen. In plaats daarvan maakte prins Albert zijn opwachting, samen met de dochters van de prinses, Pauline en Camille.

Zonder Charlene op pad

In Monaco wordt doorgaans het één na het andere event georganiseerd. Of Charlene haar evenementen zorgvuldig uitkiest of gewoon op het laatste moment bedenkt of ze er zin in heeft weten we niet, maar het is altijd een verrassing of ze komt opdagen. Zaterdagavond was dat niet het geval. In plaats daarvan verscheen prins Albert met zijn nichtjes ten tonele.

Retrolook

In Monaco zitten ze nooit om een bal of gala verlegen. Ditmaal gaven de Grimaldi's acte de présence voor het goede doel van prinses Stéphanie. En niet zomaar, want ze kwamen geheel in thema opdagen: de eighties! Of het een geslaagde look was is een tweede. Laten we zeggen dat we een vleugje Charlene misten deze avond wat mode betreft.

NL Beeld / The Photo One

Desondanks was het een spetterend feest. Zo verraste dochter Camille, samen met alle vrijwilligers, haar moeder door op het podium een lied voor haar te zingen...

NL Beeld / The Photo One

Kwamen er bij prinses Stéphanie de nodige emoties los...

NL Beeld / The Photo One

En werd er een taart aangesneden waar zo ongeveer alle inwoners van het microstaatje een vorkje van mee zouden kunnen prikken.

NL Beeld / Abaca Press

Afijn, er zit weer flink wat geld in het laatje voor het goede doel en daar gaat het om. Vanuit fashion-oogpunt hebben de Grimaldi's echter betere avonden gekend. Laten we hopen dat Charlene de volgende keer weer van de partij is!

Royalty
  • Libelle
  • NL Beeld