Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: die keer dat Willem-Alexander en Máxima Royal Ascot bijwoonden

We hebben deze week volop genoten van al het pracht en praal, maar de keer dat onze eigen koningin van de partij was spande toch wel de kroon.

Royal Ascot throwback

Deze week vond één van de meest chique jaarlijkse gelegenheden van het Britse land plaats: de fameuze paardenraces in Ascot Berkshire, oftewel de Royal Ascot. Het zijn de jetset en royals die hier bijeenkomen en flaneren in de meest prachtige outfits. En hoewel er de afgelopen dagen heel wat mooie creaties voorbij kwamen, kunnen we niet anders dan nog even terugblikken op die keer dat ons eigen koningspaar op kwam draven bij het event.

De Oranjes paraat

Wat was het prachtig in 2019: ons koningspaar mocht, aansluitend aan Willem-Alexanders grote dag bij de Orde van de Kousenband, bij Queen Elizabeth aansluiten voor een dagje Royal Ascot.

En dat lieten Wim-Lex en Máxima zich duidelijk geen twee keer zeggen, getuige hun prachtige outfits van die dag. Máxima haalde met de look (een Natan) verschillende best dressed-lijsten.

NL Beeld / Patrick van Emst

En haar hoofddeksel van Berry Rutjes (eerlijk: tóch waar het uiteindelijk allemaal om draait te Ascot) gooide óók al hoge ogen. Hoogheid...bent u daar?

NL Beeld / Patrick van Emst

Wat veel mensen nog maar eens duidelijk werd toen Máxima per koets met koningin Elizabeth arriveerde: wat een prachtige koningin hebben wij Nederlanders toch.

NL Beeld / Bernard Ruebsamen

Ze zag er werkelijk uit om door een ringetje te halen en deed zeker niet onder naast de statige koningin Elizabeth. Een dag om met veel plezier op terug te blikken!

Royalty
  • NL Beeld