Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: de verlovingsfoto's (+ring!)

Harry en Meghan zijn verloofd én verliefd. En wat straalde dat ervan af tijdens de photo call op Kensington Palace, waar Meghan voor het eerst haar ring showde. De twee deelden hun geluk met de wereld vanuit The Sunken Garden van Kensington Palace, de plek waar Harry al jaren woont. Het was een b...

Zien: de verlovingsfoto's (+ring!)

Harry en Meghan zijn verloofd én verliefd. En wat straalde dat ervan af tijdens de photo call op Kensington Palace, waar Meghan voor het eerst haar ring showde.

De twee deelden hun geluk met de wereld vanuit The Sunken Garden van Kensington Palace, de plek waar Harry al jaren woont. Het was een bijzonder moment op een al even bijzondere locatie: The Sunken Garden was een van Diana's favoriete plekken bij het paleis, waar zij ooit ook woonde. Zo was ze er in iedereens gedachten toch een beetje bij.

Alvast in het wit

Meghan kwam voor de gelegenheid alvast in het wit (noem het een voorproefje), en leek haar zenuwen goed de baas. Harry meldde dat het stel 'thrilled' is dat ze nu eindelijk als verloofden door het leven kunnen. En Meghan beaamde alvast even dat het aanzoek héél romantisch was, al bewaren ze de details voor een iets later moment. En natuurlijk liet ze ook even vol trots haar prachtige ring zien.

Blije zwager en schoonzus

Kate en Will lieten zich niet zien bij de aankondiging, maar lieten wel weten hoe ze denken over Harry's blije nieuws. "We zijn heel blij voor Harry en Meghan. Het is geweldig geweest om Meghan te leren kennen, en om te zien hoe gelukkig zij en Harry samen zijn", liet het koppel via een verklaring weten.

Gezellig op Kensington

Gelukkig maar, want ze gaan genoeg van elkaar zien de komende jaren. Kate en Will wonen samen met hun kinderen sinds kort ook fulltime op Kensington Palace, en Meghan versterkt de royal gelederen daar straks dus ook. Al gaan er ook verhalen dat zij en haar twee hondjes er in het diepste geheim al een week bij in wonen.

Samen op tv

Vanavond is het tijd voor nóg een debuut voor het verloofde koppel: dan geven ze op de Britse televisie hun eerste interview samen. Houd Nouveau.nl in de gaten voor het laatste nieuws.