Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: de snoeptasjes van Koningsdag

Groen, geel, roze, de A's wonnen gisteren de accessoirestrijd. Met een moeder als Máxima is het best moeilijk opvallen. Ze trekt zonder blozen een knalroze jurk uit de kast waarmee ze heerlijk opvalt. En daar kon eigenlijk alleen Alexia met haar groene pak tegenop, tijdens Koningsdag in Maastrich...

Zien: de snoeptasjes van Koningsdag

Groen, geel, roze, de A's wonnen gisteren de accessoirestrijd.

Met een moeder als Máxima is het best moeilijk opvallen. Ze trekt zonder blozen een knalroze jurk uit de kast waarmee ze heerlijk opvalt. En daar kon eigenlijk alleen Alexia met haar groene pak tegenop, tijdens Koningsdag in Maastricht.

Maar als het om de accessoires ging, moest ze zich gewonnen geven. Haar dochters stalen de show met hun snoepjes van tassen. Waarvan er twee van de drie rechtstreeks uit mama's kast werden gejat.

Amalia: Jacquemus

Het merk ligt in Nederland bij de Bijenkorf, dus dat kan zomaar zijn waar Amalia er tegenaan liep. Of wie weet was ze in haar gap year ook wel even in Parijs, waar het label vandaan komt. Hoe het ook zij: Le Bambino is helemaal van haarzelf en niet stiekem van haar moeder. Je shopt 'm hier, voor 715 euro.

O, en je hoeft niet verbaasd op te kijken als je Máxima er binnenkort mee ziet lopen: zij leent steeds vaker items uit de kast van haar oudstethe perks of having a kroonprinses, zullen we maar zeggen.

Alexia: NATAN

Het was wat betreft de A's een NATAN-luwe Koningsdag, na vorig jaar waarin Amalia én Ariane stukken van het Belgische label droegen. Maar heer Vermeulen maakte toch nog zijn opwachting in de look van Alexia, nota bene de enige van de drie die niet regelmatig iets van de Belg draagt (de inhuldiging daargelaten).

Dit tasje heeft Máxima al jaren in haar collectie (ze droeg 'm onder andere toen ze als kersverse koningin in 2013 naar Bonaire toog) en wij vermoeden dat HM 'm zelf had willen dragen bij haar look. Of ze besloot dat het dan wel érg veel roze werd, of Alexia besloot 'm te kapen. Dat is althans onze theorie.

Ariane: Sophie Habsburg

Deze tas kan zomaar geleend zijn van mama Máxima, die al jaren dól is op dit modelletje (de Moneypenny) van het label. Leuk detail: Miss Habsburg zelf is het nichtje van de laatste keizer van Oostenrijk. Máxima heeft er meerdere kleuren van en werd hier bijvoorbeeld gespot met de slangenprint-variant. 

De gele Moneypenny is nog gewoon online te shoppen voor 310 euro, maar wij durven ons af te vragen of een meisje van net 15 het er voor over zou hebben (als ze net zo makkelijk iets uit moeders kast kan grijpen).

Prachtig om te zien hoe fashionable onze prinsessen zijn geworden en hoezeer ze elk hun eigen stijl hebben. Dat smaakt naar meer. Gelukkig komt er in juni alweer een leuk fotomoment aan met de familie waar we ze weer kunnen zien stralen.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in