Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: dé docu over Meghan en Harry

Die docu waarin Meghan zich zichtbaar geëmotioneerd uitspreekt over hoe het nou echt met haar gaat? Die wordt vanavond (maandag) uitgezonden op RTL 4. Wil je zien. Het moment waarin Meghan met tranen in haar ogen vertelt hoe het nou precies met haar gaat, te midden van alle ophef over haar, ging ...

Zien: dé docu over Meghan en Harry

Die docu waarin Meghan zich zichtbaar geëmotioneerd uitspreekt over hoe het nou echt met haar gaat? Die wordt vanavond (maandag) uitgezonden op RTL 4. Wil je zien.

Het moment waarin Meghan met tranen in haar ogen vertelt hoe het nou precies met haar gaat, te midden van alle ophef over haar, ging afgelopen weekend ontzettend viral.

Nu kunnen we dat moment, en nog veel meer bewonderen in een kersverse Britse documentaire getiteld Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis. Die was zondagavond op de Britse televisie, en wordt vanavond uitgezonden in Nederland.

De Sussex'jes zoals je ze nog nooit zag

In de docu zien we een andere kant van de Duke en Duchess of Sussex, die gevolgd werden tijdens hun tiendaagse reis door Zuid-Afrika in september. Journalist Tom Bradby, die al twee keer eerder een documentaire maakte met de prins in Afrika, sprak Harry en Meghan over hun leven als royal, de grote aandacht rondom hun relatie en de goede doelen die ze steunen.

Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis is maandagavond om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in