Zien: de baby van Harry en Meghan

Zien: de baby van Harry en Meghan

Ja hoor, daar is-ie dan! Prins Harry en Meghan presenteerden vanmiddag hun zoontje aan de wereld. Die voor nu officieel nog alleen 'Earl of Dumbarton' heet.

Daar is hij dan:

Zien: de baby van Harry en Meghan

Bij het bescheiden persmomentje in Windsor Castle (waar het gezinnetje vlakbij woont) sprak Meghan dolgelukkig met de BBC. "Het is magisch", zei ze. "Ik heb de twee beste mannen ter wereld, dus ik ben dolgelukkig." Aaaah. En wat zag ze er prachtig uit. Het geluk spat er van af.

Zien: de baby van Harry en Meghan

Het wordt verwacht dat het paleis later vandaag de naam van het kleine mannetje bekend maakt. Daar hielden Meghan en Harry zich dus nog stil over. Wat Harry al wél kwijt wil: "Het ouderschap is geweldig, ook na twee of drie dagen al. We zijn zo blij met onze eigen bundle of joy."

Op naar Den Haag

Dat wordt nog even slikken voor Harry, want morgen meldt hij zich in Den Haag voor de presentatie van zijn Invictus Games, die de stad in 2020 aan doen. Gelukkig gaat het om een dagje op en neer, en zit hij 's avonds weer aan het wiegje.

Maandag geboren

De kleine man kwam maandagochtend vroeg in een Londens ziekenhuis ter wereld. Waarna Harry deze lieve (en overweldigde) woorden sprak.

Een prinsje wordt hij niet - dat is alleen weggelegd voor afstammelingen van troonopvolgers, zoals de kinderen van prins William. Een earl-titel krijgt hij wél. En natuurlijk de titel van oogappeltje van papa en mama. Kijk ze stralen!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in