Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zie ik dubbel? Vader Melania Trump lijkt veel op Donald

Melania Trump heeft haar 'ivoren toren' in New York officieel verruild voor het Witte Huis in Washington. En dus kwamen pa en ma op bezoek. Toen er foto's van het stel verschenen, ging Twitter volledig los. De reden? Men vindt dat de vader van Melania, Victor Knavs, (ok, als je de details weglaat...

Zie ik dubbel? Vader Melania Trump lijkt veel op Donald

Melania Trump heeft haar 'ivoren toren' in New York officieel verruild voor het Witte Huis in Washington. En dus kwamen pa en ma op bezoek. Toen er foto's van het stel verschenen, ging Twitter volledig los.

De reden? Men vindt dat de vader van Melania, Victor Knavs, (ok, als je de details weglaat) wel erg veel lijkt op schoonzoon Donald Trump: dezelfde houding, die stropdas, een beetje mollig, de haarstijl en dezelfde kleine handen. 

Lol op Twitter

Twitter hield het niet meer. In rap tempo verschenen er lollige berichten over de pa van Melania. 'Haha, die twee hebben dezelfde kleine handen. Victor zou zo de stuntdubbel van Donald Trump kunnen zijn', zegt iemand op Twitter. En: 'Melania heeft duidelijk 'daddy issues', zei weer een ander. 

Bron: The Daily Dot Beeld: Hollandse Hoogte