Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zet Amalia dé jurkentrend voor de zomer?

Wat ze drie jaar geleden kon, kan ze nu gewoon weer. Het was misschien wel het eerste bonafide modemoment van kroonprinses Amalia, in 2018 werd ze op foto's rondom de 80e verjaardag van oma Beatrix gespot in een wapperende zomerjurk van het Griekse label Devotion. En in de maanden erna liep werke...

Zet Amalia dé jurkentrend voor de zomer?

Wat ze drie jaar geleden kon, kan ze nu gewoon weer.

Het was misschien wel het eerste bonafide modemoment van kroonprinses Amalia, in 2018 werd ze op foto's rondom de 80e verjaardag van oma Beatrix gespot in een wapperende zomerjurk van het Griekse label Devotion. En in de maanden erna liep werkelijk ie-de-reen in datzelfde jurkje.

Kennelijk had onze kroonprinses net als haar moeder nu al grote mode-invloed. En die mag ze dit jaar weer uitoefenen, voorspellen wij. Want ze is weer gespot in wat De Jurk Van De Zomer lijkt te worden.

Verrassend genoeg is dat weer een design van Devotion, hetzelfde design eigenlijk, maar dan in een andere kleur. Amalia droeg het heerlijk zomerse jurkje (dat eruit ziet als een wandelende Griekse vakantie, dus die gaat zéker mee in de koffer deze zomervakantie) toen ze na haar slagen de vlag uithing op Huis ten Bosch.

In 2018 was het de rode variant...

...die in BN'er-land insloeg als een bom

En wat blijkt? HKH is helemaal on trend, want zo'n zelfde jurkje zit momenteel bij heel veel merken in de collectie, van Vero Moda tot grover geschut. En nu onze spetterende kroonprinses erin gespot is, zal het hek vast weer helemaal van de dam gaan.

Wij houden ervan, een Oranje-modemoment dat draait om onze koningin-in-spe.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in