Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Yes they Cannes!

Een modeshow met een koninklijk tintje: Sarah Ferguson, prinses Beatrice en koningin Rania van Jordanië stonden allemaal op de gastenlijst van Fashion for Relief. Van een beetje loslopende A-lister schrikken ze in Cannes natuurlijk niet zo. Maar echte royalty op La Croisette is een ander verhaal....

Yes they Cannes!

Een modeshow met een koninklijk tintje: Sarah Ferguson, prinses Beatrice en koningin Rania van Jordanië stonden allemaal op de gastenlijst van Fashion for Relief.

Van een beetje loslopende A-lister schrikken ze in Cannes natuurlijk niet zo. Maar echte royalty op La Croisette is een ander verhaal. Menig ster viel dit weekend in katzwijm bij de aanblik van Sarah Ferguson (57), haar dochter Beatrice (28) en koningin Rania (46). Die speciaal voor de grote avond van Naomi Campbell naar het Zuid-Franse vlogen.

Geen royal wedding?

Miss Campbell organiseerde een modeshow en veiling voor het goede doel Save The Children. Geen minzaam showtje: naast het supermodel zelf liepen ook Heidi Klum, Kate Moss en Kendall Jenner over de catwalk. Ook in het publiek zaten heel wat grote sterren.

Koningin Rania vloog naar Cannes omdat ze een award kreeg van Fashion for Relief, maar Beatrice en Fergie (helemaal on trend in groen!) waren er volgens insiders gewoon voor de lol. Mogelijk wilden zij zeer moedwillig Londen even ontvluchten. Fergie’s andere dochter Eugenie werd zaterdag gespot op de bruiloft van Pippa Middleton, maar blijkbaar was de uitnodiging voor de rest van de familie kwijtgeraakt in de post. Het gerucht gaat al jaren dat Beatrice niet goed door een deur kan met de Middelton-zussen. Tja, dan liever naar Cannes, toch?