Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow, prinses Märtha Louise krijgt de wind van voren!

Het is toch even schrikken, zo'n tirade… Het nadeel van als hoogheid een redelijk normaal burgerleven willen leiden, is dat je ook te maken krijgt met aanvaringen waar normaal gesproken je beveiliger even tussen zou springen. Prinses Martha Louise van Noorwegen zat met haar verloofde Durek Verret...

Wow, prinses Märtha Louise krijgt de wind van voren!

Het is toch even schrikken, zo'n tirade…

Het nadeel van als hoogheid een redelijk normaal burgerleven willen leiden, is dat je ook te maken krijgt met aanvaringen waar normaal gesproken je beveiliger even tussen zou springen.

Prinses Martha Louise van Noorwegen zat met haar verloofde Durek Verrett in de auto, afgaand op het filmpje in Amerika, waar een woedende vrouw (in Amerika wordt zo'n chronisch verongelijkt geval een 'Karen' genoemd) haar verwijt dat ze te dicht op haar auto zou hebben geparkeerd en dreigt met een burgerarrest. Märtha en Durek blijven kalm, de dame in kwestie kan wel een chill pill gebruiken, toch? 

Maar... het zou zomaar een truc kunnen zijn om Martha en Durek uit te lokken, want het filmpje lijkt wel héél erg op dit parkeerrelletje. Real life of Royal Hoax? Wie het weet, mag het zeggen. 

Foto (c) Martha Louise van Noorwegen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in