Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wordt dit Meghans eerste staatsbezoek?

Eerst zijn ze nog lekker even op huwelijksreis, maar de eerste internationale reis als de duchess of Sussex zou inmiddels in de agenda staan. Volgens insiders trekken Harry en Meghan in het najaar samen door Australië, als onderdeel van een Commonwealth Tour. Daar worden in oktober ook de Invictu...

Wordt dit Meghans eerste staatsbezoek?

Eerst zijn ze nog lekker even op huwelijksreis, maar de eerste internationale reis als de duchess of Sussex zou inmiddels in de agenda staan.

Volgens insiders trekken Harry en Meghan in het najaar samen door Australië, als onderdeel van een Commonwealth Tour. Daar worden in oktober ook de Invictus Games gehouden, het sportevenement van de prins waar de twee in 2017 voor het eerst als stel gefotografeerd werden.

Meghan is in trek bij de Australiërs en inwoners van omliggende landen zoals Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland: er wordt kennelijk hard geknokt om het nieuwste royal paar die kant op te krijgen.

Overigens komt het koppel óók naar Nederland, alleen moeten wij zoals het er nu naar uitziet nog wat langer wachten. In 2020 worden de Invictus Games in Rotterdam en Den Haag gehouden. Wel gaan er geruchten dat Harry in juli naar ons land komt om dat officieel aan te kondigen. Of Meghan dan meereist, moeten we afwachten. Fingers crossed!