Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win Moederland, de biografie over Máxima!

Marcia Luyten wordt alom geprezen om het boek. Over precies een week wordt koningin Máxima vijftig en die mijlpaal wordt uitbundig gevierd, met onder andere  Moederland. Dit is het eerste deel van het tweedelige biografische portret waarvoor econoom, journalist en cultuurhistoricus Marcia Luyten ...

Win Moederland, de biografie over Máxima!

Marcia Luyten wordt alom geprezen om het boek.

Over precies een week wordt koningin Máxima vijftig en die mijlpaal wordt uitbundig gevierd, met onder andere  Moederland. Dit is het eerste deel van het tweedelige biografische portret waarvoor econoom, journalist en cultuurhistoricus Marcia Luyten mocht praten met HM's familie en vrienden.

In Moederland worden de Argentijnse jaren van Máxima beschreven. Ze werd vijftig jaar geleden geboren in een land in verval. Argentinië was zijn grootse toekomst misgelopen en vluchtte in nostalgie. De Argentijnse tragedie dringt de familie binnen wanneer haar vader toetreedt tot de militaire regering. Wat in Máxima’s jeugd vanzelfsprekend was, zal diepe sporen trekken in haar latere leven.

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 exemplaren van Máxima Zorreguieta: Moederland weggeven. Vul het formulier in, wie weet zit jij dan straks lekker met dit fascinerende boek op de bank! Deze actie is gesloten!