Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

William, Harry, Kate en Meghan samen bij Windsor Castle

Wie had dat ooit kunnen denken? Het was een reünie waarvan niemand had gedacht dat ie er ooit zou komen: prins William en prins Harry, die even de rijen hebben gesloten en samen met hun echtgenotes Catherine en Meghan bij Windsor Castle naar buiten kwamen. The Prince and Princess of Wales joined ...

William, Harry, Kate en Meghan samen bij Windsor Castle

Wie had dat ooit kunnen denken?

Het was een reünie waarvan niemand had gedacht dat ie er ooit zou komen: prins William en prins Harry, die even de rijen hebben gesloten en samen met hun echtgenotes Catherine en Meghan bij Windsor Castle naar buiten kwamen.

Ze bekeken er de bloemenhulde die bezoekers er hebben achtergelaten na het overlijden van koningin Elizabeth en spraken met mensen die zich er hadden verzameld.

Het is voor het eerst dat de vier weer samen zijn gezien sinds 9 maart 2020.

Ze waren ongeveer veertig minuten buiten voor ze weer in de auto stapten om terug te rijden naar het kasteel, William reed hen vieren. 

Een bron binnen Kensington Palace meldt dat William zijn broer en schoonzus had gevraagd hem en Catherine te vergezellen. Hij vond het belangrijk eenheid uit te stralen in deze moeilijke tijd voor de familie.

Je zou het kunnen zien als een voorzet voor normalere betrekkingen tussen de Sussex'jes en de rest van de Windsors, iets waar ook Charles op inzet (en een mooie geste aan de Queen zou zijn, die niets liever wilde).

Prins William, de nieuwe prins van Wales, gaf eerder deze verklaring over de dood van zijn oma vrij.  

En Charles III reed weinig onopvallend na een heel drukke eerste werkmiddag terug naar Clarence House, waar hij voorlopig zal blijven wonen.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in