Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

William en Harry hebben in déze bekende film gespeeld

Dat hadden wij écht niet zien aankomen!

william harry film

De Britse royal family en de filmwereld gaan – geloof het of niet – hand in hand. Zo maakte wijlen koningin Elizabeth haar filmdebuut in een James Bond-film in 2012 én verscheen ze in een sketch van Paddington in 2022. Maar Elizabeth is niet de enige royal die in films verscheen. Zo hebben ook prins William en prins Harry al eens een klein rolletje weten te bemachtigen in een wel héle bekende film.

Pinewood Studios

In 2016 brachten de twee broers – wie toen nog gewoon door één deur konden – een bezoekje aan de Pinewood Studios in Iver Heart. In deze studio's mochten William en Harry een kijkje nemen achter de schermen op de set van de bekende film Star Wars. En hoewel de broers – ook in 2016 – al erg volwassen waren, blijven het toch jongens, waardoor de twee het niet konden laten om de lichtzwaarden te pakken en het tegen elkaar op te nemen in een zwaardgevecht.

NL Beeld / Pacific Coast News

Maar dat was niet het enige waar de broers enthousiast van werden. Ook de ontmoeting met Chewbacca maakte een grote indruk op William en Harry.

NL Beeld / Pacific Coast News
NL Beeld / Pacific Coast News

Incognito

Afijn, dat de twee dus groot fan zijn van Star Wars, is een ding wat zeker is. Maar wist je dat zowel William als Harry een kleine gastrol hebben gehad in Star Wars Episode VIII – The Last Jedi? Oké, een rol waarin ze zichzelf ook daadwerkelijk lieten zien was het niet, maar de twee hesen zich voor deze film stiekem in witte Stormtrooper-pakken om zo geheel onbekend mee te spelen in de film. Dit deden ze echter niet alleen met z'n tweetjes, want ook Take That-zanger Gary Barlow en acteur Tom Hardy verstopten zich in de witte pakken. Ha!

Toch hebben we slecht nieuws voor de mensen die de scéne op willen zoeken in de film. De regisseur besloot later toch om de scène te deleten, waardoor William en Harry de film helaas niet hebben gehaald. Wel kun je – als je goed kan speuren op het internet – de deleted scenes vinden die later zijn verschenen op de DVD. In deze deleted scenes kun je wél zien dat William en Harry als stormtrooper verkleed zijn. Dat wordt dus even op onderzoek uit!

Royalty
  • Blauw Bloed
  • NL Beeld