Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Willem Alexander en Máxima reiken eremedaille uit

Een bijzonder moment voor Hans van Manen. Hij ontving uit handen van Koning Willem Alexander de Eremedaille voor Kunst en Wetenschap van de Huisorde van Oranje. Máxima en Prinses Beatrix waren er natuurlijk ook! De medaille wordt toegekend aan personen met uitzonderlijke verdiensten op het gebied...

Willem Alexander en Máxima reiken eremedaille uit

Een bijzonder moment voor Hans van Manen. Hij ontving uit handen van Koning Willem Alexander de Eremedaille voor Kunst en Wetenschap van de Huisorde van Oranje. Máxima en Prinses Beatrix waren er natuurlijk ook!

De medaille wordt toegekend aan personen met uitzonderlijke verdiensten op het gebied van kunst en wetenschap. Van Manen kreeg hem vanwege zijn bijdrage aan de kunsten in Nederland en de balletdans in het bijzonder.

Van Manen creëerde meer dan 125 balletten, die door ruim vijftig gezelschappen internationaal worden uitgevoerd. Nu is hij vaste choreograaf voor Het Nationale Ballet.

Máxima staat al klaar met de bubbels terwijl de Koning even behoorlijk zijn best moet doen om de eremedaille om te hangen.

Royal Images Robin Utrecht