Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Will en Kate terug naar Londen

Bye bye Sandringham! Het normale leven, of wat er voor door moet momenteel, pikt voor de Cambridges weer een beetje op. En nee, dat heeft niets met het interview van Harry en Meghan te maken. Will en Kate vertrokken toen de scholen in december sloten naar hun buitenverblijf, waar ze de hele derde...

Will en Kate terug naar Londen

Bye bye Sandringham!

Het normale leven, of wat er voor door moet momenteel, pikt voor de Cambridges weer een beetje op. En nee, dat heeft niets met het interview van Harry en Meghan te maken.

Will en Kate vertrokken toen de scholen in december sloten naar hun buitenverblijf, waar ze de hele derde Britse lockdown sleten. Maar nu zijn ze weer terug in Londen, op Kensington Palace. Met hun drie kinderen natuurlijk.

Normaliteit

Die zijn namelijk maandag weer aan school begonnen na een lange sluiting. Of nou ja: George en Charlotte dan, die allebei naar dezelfde basisschool gaan.

Dat mag eindelijk weer, wat voor de Cambridges enige normaliteit zal bieden in barre tijden. Dat de rest van de Windsors ook langzaam doorgaan met hun leven is inmiddels wel duidelijk: ook prins Charles ging na het shockinterview weer gewoon aan het werk.

Zijn reactie toen hij gevraagd werd naar het interview van zoon en schoondochter?

De stiff upper lip blijft voorlopig nog intact.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in