Wéér een scheiding bij de Windsors

Door Ella Vermeulen
Wéér een scheiding bij de Windsors

Annus Horribilis voor de Queen in 3, 2, 1…

Waren royaltywatchers nog maar net bekomen van de aangekondigde scheiding van Peter Phillips, kleinzoon van de Queen, en zijn vrouw Autumn, gaat er alweer een Windsor-setje uit elkaar.

Wéér een scheiding bij de Windsors

De Windsorscheiding van de Week betreft in dit geval de neef van de Queen. David Armstrong Jones, de zoon van prinses Margaret, en zijn vrouw Serena hebben aangekondigd 'als vrienden' uit elkaar te gaan na een huwelijk van 26 jaar.

Wéér een scheiding bij de Windsors

David, de huidige graaf van Snowdon, heeft geen actieve rol binnen de koninklijke familie en is vooral bekend als ontwerper van zeer luxe meubels onder de naam David Linley. Wel was hij regelmatig met zijn tante Elizabeth bij events als Ascot. Op dit familiekiekje ter ere van de 76ste verjaardag van de Queen Mum staat hij helemaal rechts naast zijn moeder prinses Margaret. Het meisje naast Margaret is zijn zusje, lady Sarah. 

Wéér een scheiding bij de Windsors

Hij trouwde in 1993 met Serena met wie hij twee kinderen heeft, burggraaf Linley, Charles Armstrong-Jones en Lady Margarita Armstrong-Jones (het meisje praat hier met haar oud-tante, de Queen). Serena is een bekende socialite te Londen. Insiders verwachten dat de scheiding geruisloos zal verlopen. Who's next?

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in