Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

We doen nog een rondje royal kerstkaarten!

Het is altijd even heerlijk binnenkijken bij de royals!  Stuk voor stuk druppelen de Koninklijke Kerstwensen binnen en het is weer genieten. Kroonprins Charles en zijn vrouw Camilla kozen voor een foto die eerder dit jaar op Cuba is gemaakt, tijdens een officieel bezoek. Milieukrijger Charles is ...

We doen nog een rondje royal kerstkaarten!

Het is altijd even heerlijk binnenkijken bij de royals! 

Stuk voor stuk druppelen de Koninklijke Kerstwensen binnen en het is weer genieten.

Kroonprins Charles en zijn vrouw Camilla kozen voor een foto die eerder dit jaar op Cuba is gemaakt, tijdens een officieel bezoek. Milieukrijger Charles is zo dol op vintage auto's dat hij die van zichzelf allemaal heeft laten ombouwen zodat ze op biobrandstof kunnen rijden.

Prins Harry vermomde zich als Royal Santa voor zijn kerstgroet aan kinderen van militairen. De kerstkaart van de Sussex'jes houden we nog even tegoed. 

En ook de rest van de familie liet zich niet onbetuigd: drie aanstaande koningen hielpen de Queen met het bereiden van Christmas Pudding voor het goede doel. Ook de Cambridge'jes wachten nog even met hun officiële kerstkaart.

De zuiderburen zetten een gezinsfoto van de festiviteiten rond kroonprinses Elisabeths 18de verjaardag op hun kerstkaart.

Dit zijn wat minder bekende royals, maar it's the season of goodwill, dus we nemen ze gewoon mee: Valerie, Dushan en Barbara van Joegoslavië. 

De kerstfoto van de Noorse Royals toont de hele eredivisie. Hij is genomen voor koning Harald ziek werd, kroonprins Haakon is - zoals wel vaker - nu even regent. 

En deze had je al voorbij zien komen op Nouveau: Heel Noorwegen Bakt & Plakt.