Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat is jouw favoriete bruidsjurk voor Meghan? Stem mee!

Waarschijnlijk worden heel binnenkort de trouwplannen van prins Harry en zijn Meghan Markle bekendgemaakt. En met dat nieuws in hun achterhoofd, hebben deze acht ontwerpers niet stil gezeten. Dat wordt nog moeilijk kiezen voor de 36-jarige Amerikaanse schone, want ze zijn stuk voor stuk prachtig....

Wat is jouw favoriete bruidsjurk voor Meghan? Stem mee!

Waarschijnlijk worden heel binnenkort de trouwplannen van prins Harry en zijn Meghan Markle bekendgemaakt. En met dat nieuws in hun achterhoofd, hebben deze acht ontwerpers niet stil gezeten.

Dat wordt nog moeilijk kiezen voor de 36-jarige Amerikaanse schone, want ze zijn stuk voor stuk prachtig. 

Meer vrijheid dan Kate

Zelf heeft Meghan al aangegeven dat ze het liefst trouwt in een klassieke maar simpele jurk, die een vleugje romantiek uitstraalt. "Ze heeft in elk geval meer vrijheid dan Kate Middleton, zij trouwde de toekomstige koning en dan zijn de verwachtingen erg hoog gespannen", aldus designer Sassi Holford.

Lees ook: Prinses Margarita is Addy van den Krommenacker dankbaar

Acht prachtjurken

"Meghan heeft waarschijnlijk meer vrijheid wat het ontwerp betreft", zegt Holford. "Ze mag op deze royal wedding vast ook wat Hollywood-glamour laten zien." Dat ze beeldschoon haar jawoord zal geven, staat vast. Voor Hello Magazine kropen acht ontwerpers in de designerpen om hun favoriete trouwjapon voor Meghan Markle te schetsen. 

Welke is jouw favoriet? Je kunt ze hier alle acht bekijken én meteen je stem uitbrengen.

Bron: Hello Magazine