Wait what? Sjamaan Durek woont samen met een andere vrouw?

Niet Märtha Louise maar een andere Noorse schone.

Märtha Durek

Dat prinses Märtha Louise van Noorwegen en haar verloofde sjamaan Durek Verrett een moderne relatie hebben, is al langer bekend.

De twee zijn al jaren aan het latten omdat hij in Los Angeles woont en zij met haar drie dochters in Noorwegen. Er zijn wel plannen voor een verhuizing naar de VS als jongste dochter Emma (14) klaar is met school. Maar voor nu zijn de twee verloofd zonder samen te wonen.

Dat huwelijk is ook al een paar keer uitgesteld geweest. En Durek mag in Noorwegen nou niet direct populair heten door zijn bijzondere denkbeelden. Dat gevoel is trouwens een beetje wederzijds: Durek en Märtha Louise laten geen kans onbenut om te laten zien dat de Noren zich soms racistisch uiten richting de sjamaan. En zij legde onlangs ook haar royal taken neer.

Hoe het ook zij: Durek heeft een nieuw hoofdstuk opengeslagen in de hele saga. Tijdens een livestream op zijn geliefde Instagram liep er vorige week een jonge brunette door het beeld. “Zij woont bij mij!”

Het bleek te gaan om zangeres Tomine Harket (29), de dochter van Morten Harket van de band A-ha.

“Dit is mijn vriendin uit Noorwegen”, deelde Durek open. “Ze is een fantastische zangeres. Ze woont bij mij.”

Het zoemde direct dat het over en uit was tussen Durek en Märtha Louise, die nog niet heeft gereageerd op alle geruchten.

Harket zelf liet aan het Noorse tijdschrift VG weten dat ze in LA is om een album op te nemen en dat ze al langer bevriend is met Durek én Märtha Louise. Die zou er dus gewoon van af hebben geweten dat zij voor de komende tijd bij Durek in woont.

Laten we hopen dat Märtha het nieuws inderdaad niet in de Noorse pers heeft moeten lezen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in