Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Waar vieren de royals momenteel vakantie?

Van Grasten tot Ibiza, ze delen gul kiekjes. Vanuit het Griekse Kranidi is het muisstil. Geen zonsondergang met Mambo, geen kiekjes van Griekse salades, geen familiefoto voor iets cultureel verantwoords, niks-nada-noppes. In andere koningshuizen gaan ze iets minder met samengeknepen billen door h...

Waar vieren de royals momenteel vakantie?

Van Grasten tot Ibiza, ze delen gul kiekjes.

Vanuit het Griekse Kranidi is het muisstil. Geen zonsondergang met Mambo, geen kiekjes van Griekse salades, geen familiefoto voor iets cultureel verantwoords, niks-nada-noppes.

In andere koningshuizen gaan ze iets minder met samengeknepen billen door het leven dan de Oranjes en wordt de vakantievreugde wel gedeeld.

Zo heeft koningin Margrethe een enorme delegatie aan Griekse, Duitse en Deense familieleden over de vloer, om weer eens lekker bij te praten. Het is een raadsel waar de Royal Teckel is; Cherry van prinses Marie pakt plaatsvervangend haar momentje. 

Rechts in de koraalkleurige blouse kersverse prinses Carina die eerder dit jaar eindelijk met haar Gustav kon trouwen. Links in het blauw prinses Nina, ook nog niet zo lang een hoogheid. En achter de vrouw met de polkadots (prinses Theodora van Griekenland) haar verloofde Matthew Kumar: die royal wedding hebben we nog tegoed. Aardig van Margrethe om de nieuwkomers zo informeel welkom te heten.