Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

WA en Máxima gezellig samen op pad

Een duo-bezoek aan Utrecht, dat was lang geleden! Dát was lang geleden! Vanmiddag ging ons koningspaar er samen op uit voor een werkbezoek aan het Oranje Fonds. Royal bezoeken zijn momenteel natuurlijk sowieso schaars, maar een bezoek van de koning én de koningin? We zagen ze op 8 december voor h...

WA en Máxima gezellig samen op pad

Een duo-bezoek aan Utrecht, dat was lang geleden!

Dát was lang geleden! Vanmiddag ging ons koningspaar er samen op uit voor een werkbezoek aan het Oranje Fonds. Royal bezoeken zijn momenteel natuurlijk sowieso schaars, maar een bezoek van de koning én de koningin? We zagen ze op 8 december voor het laatst samen, voor de binnengeleiding van prinses Amalia in de Raad van State.

Zelfs dat was natuurlijk niet echt een werkbezoek, net als de Uitblinkerslunch die de Oranjes in november samen gaven dat niet was. Het was het staatsbezoek in Noorwegen waar we de koning en koningin voor het laatst écht samen aan het werk zagen.

Des te leuker dus dat het onaangekondigde bezoek van vanmiddag een duo-bezoek bleek. Willem-Alexander en Máxima reden samen naar Utrecht om te praten met vertegenwoordigers van sociale initiatieven die worden gesteund door het Oranje Fonds, twintig jaar geleden hun huwelijkscadeau.

Het was een soort van reünie, want het koningspaar sprak met mensen van zes projecten die ze in de afgelopen tien jaar ook zelf bezocht hebben.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in