Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

WA en Máx: steeds vaker op royal date night

Gezellig samen uit. De Oranjes doen het steeds vaker. Het is natuurlijk heus een normaal royal gebruik dat koning en koningin soms samen op stap gaan. Al doen ze natuurlijk ook heel veel gescheiden van elkaar. Maar de laatste maanden gaan Willem-Alexander en Máxima wel bovengemiddeld vaak met z'n...

WA en Máx: steeds vaker op royal date night

Gezellig samen uit. De Oranjes doen het steeds vaker.

Het is natuurlijk heus een normaal royal gebruik dat koning en koningin soms samen op stap gaan. Al doen ze natuurlijk ook heel veel gescheiden van elkaar. Maar de laatste maanden gaan Willem-Alexander en Máxima wel bovengemiddeld vaak met z'n tweeën een avondje op pad.

Heerlijk om te zien, helemaal na pandemietijden waarin we de Oranjes natuurlijk sowieso minder zagen. Komende zaterdag staat er alweer een evenement samen gepland: dan zijn onze koning en koningin bij de viering van het 100-jarig jubileum van de Nederlandse Bachvereniging in TivoliVredenburg.

Máxima's laatste keer Tivoli was een prachtig modemomentje. Encore!

Dat levert geheid leuke plaatjes op, want Willem-Alexander en Máxima samen, dat is eigenlijk altijd feest. Een terugblik op hun eerdere gezellige samen-momentjes van de laatste maanden.

2 september, Den Haag, bij de overdracht van het nieuwe cultuurhuis Amare

6 juli, Berlijn, bij de contraprestatie

5 juli, Berlijn, bij het staatsbanket

13 juni, Amsterdam, bij de EK-wedstrijd Nederland-Oekraïne

Waar we natuurlijk deze geweldige unimpressed Máxima-GIF scoorden

12 mei, Amsterdam, met de hele familie naar het verjaardagsconcert van Máxima

Op naar zaterdag!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in