• Royalty

Vrolijk Pasen van de royals!

Vrolijk Pasen van de royals!

De Zwoyals hebben social distancing eindelijk onder de knie.

Geen kerkgang, geen paasdienst, geen familielunch – het is ook voor de Zweedse royals een andere Pasen dan normaal gesproken, maar ze hebben zich fluks aangepast en videobellen voor volk, vaderland en elkaar.

Het leverde een 'glad påsk' voor en van de hele familie op, tot in Florida waar prinses Madeleine tegenwoordig met haar gezin woont...

...en die gooide er nog een extra paaswens uit. Wat is prinses Adrienne gegroeid!

Vrolijk Pasen van de royals!

Waar eerder de Zweden nogal luchtig omgingen met de coronacrisis en de Noorse royals bloedserieus thuis zaten, zijn de rollen inmiddels omgedraaid.

Vrolijk Pasen van de royals!

Tot verbazing van velen zijn kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit op skivakantie gegaan.

Vrolijk Pasen van de royals!

Het heeft zo zijn voordelen om een eigen berg te hebben.

Vrolijk Pasen van de royals!

Heel druk lijkt het in ieder geval niet op de piste.

Vrolijk Pasen van de royals!

Kroonprinses Mary deelde een oud paaskiekje, waar zowel haar overleden schoonvader prins Henrik als de eveneens overleden gezinshond Ziggy opstaan. Mary schreef bij de foto hoe moeilijk ook zij het vindt dat het dagelijkse leven in een maand tijd zo is veranderd. "Wat me het meeste raakt en wat ik ook bij anderen zie, is het gemis aan vrienden, familie, collega's en anderen die normaal gesproken een rol spelen in het leven van alledag," aldus de kroonprinses. "Dat kan nu met Pasen nog harder aankomen. Ik hoop dat we elkaar zullen blijven steunen, hoewel we niet fysiek bij elkaar kunnen zijn."

Deze blijft ook altijd fijn: paaseieren zoeken door kroonprins Frederik en prins Joachim van Denemarken, begin jaren zeventig, in de tuin van Slot Marselisborg.

Prins Pieter-Christiaan blijkt een eigen emoji te hebben. Who knew? 

Team Cambridge wenst je fijne paasdagen met een foto van Kensington Palace en narcissen; zelf zitten ze royaal te zelfisoleren in Anmer Hall, hun buitenhuis te Norfolk.

De Mini-Monaco's hadden in de tuin hun eigen paasfeestje...

...waarop ook prins Albert en prinses Charlene én de Doorluchtige Chihuahua's nog even in beeld kwamen. 

Vrolijk Pasen van de royals!

Aan de omgeving te zien zitten ze in het buitenhuis van de Grimaldi's, Roc-Agel, hoog in de bergen boven Monaco.

Vrolijk Pasen van de royals!

Prinses Camilla Bourbon-Twee Siciliën liet zich vereeuwigen met een Pinza Triestina, een traditionele Paastaart uit Triëst "ter ere van mijn moeder die er geboren is." Ze kunnen niet samen Pasen vieren, Camilla's moeder zit in lockdown in Rome.

Vrolijk Pasen van de royals!

Tessy de Nassau, voorheen prinses Tessy van Luxemburg, deelde een fijne-paasdagen-foto van haar en haar zonen, prinsen Noah en Gabriel.

Vrolijk Pasen van de royals!

Tessy's voormalige schoonfamilie deelde uit de privéalbums schattige vintage kiekjes van Pasen in 1986...

Vrolijk Pasen van de royals!

...en 1987...

Vrolijk Pasen van de royals!

...toen ze het nog met de hele familie vierden. Hier de toenmalige patriarch Jean...

Vrolijk Pasen van de royals!

...en dit is een van de weinige casual kiekjes van Henri's moeder Joséphine Charlotte, geboren als prinses van België en later groothertogin van Luxemburg. JC was zéér voornaam, maar leek geen bezwaar te hebben tegen paaseitjes eten uit een plastic zakje.

De Queen hield het bij een radiospeech, om niet kort na haar coronaspeech weer op tv te verschijnen. Het is voor het eerst dat ze een paasboodschap afleverde. Altijd nieuwe dingen blijven doen, ook op je 93ste! 

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!