• Royalty

Volgens deze toptenniser is prins George een tennistalent

Volgens deze toptenniser is prins George een tennistalent

Volgens toptennisser Roger Federer heeft prins George behoorlijk wat tennistalent in zich, zo schrijft het Britse Hello! Magazine.

De toptennisser was uitgenodigd bij de ouders van Kate Middleton thuis om de 5-jarige George te ontmoeten. Daarbij gaf Federer hem meteen een privélesje tennis. Nadat ze samen een potje hadden gespeeld, zei hij dat de 'schattige jongen' een goede techniek heeft. 

Federer hoopt dat de kleine prins zijn enthousiasme voor de sport houdt als hij ouder wordt. “Ik hou ervan om te zien dat ze van tennis en sporten houden. Zijn moeder heeft altijd genoten van tennis en ik hoop dat hij dat de komende jaren ook zal blijven doen,” zei de tennisser na afloop.

Favoriete speler

Kate bracht dinsdag een verrassingsbezoek aan Wimbledon. De hertogin van Cambridge onthulde dat Federer George’ favoriete speler was. Echt onder de indruk was de 37-jarige tennisser daar overigens niet van.

“Ik ben de enige speler die hij ooit ontmoet heeft. Dan heb ik een kleine voorsprong in wie zijn favoriete speler is,” zo zei Federer na afloop van het winnen van de tweede ronde op het tennistoernooi. 

Meghan op de tribune mét A-ketting

Ook Meghan is naar Wimbledon gekomen. Wij schreven eerder al dat de hertogin plannen zou hebben haar vriendin tennisster Serena Williams te komen aanmoedigen op het tennistoernooi. En die heeft ze waargemaakt. 

Britse media meldden dat de hertogin onaangekondigd met twee vriendinnen van de universiteit op de publieke tribune verscheen. Meghan droeg een ketting met het initiaal 'A', een verwijzing naar - hoe kan het ook anders - zoontje Archie. 

Serena won - met moeite - van de 18-jarige Slowaakse Kaja Juvan tijdens de tweede ronde van het toernooi.

Bronnen: BuzzR, Hello! MagazineBeeld: royal.uk

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in