Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vier 'Windsor-meiden' strijden om spotlight

Eén Londens society-event, vier royal meiden die maar wat graag uit de schaduw van Meghan en Kate willen kruipen. Laat de modestrijd beginnen! Het Serpentine Ball is elke zomer weer hét society-evenement van Londen, zeg maar het Britse antwoord(je) op het New Yorkse Met Gala. Zeker sinds Diana er...

Vier 'Windsor-meiden' strijden om spotlight

Eén Londens society-event, vier royal meiden die maar wat graag uit de schaduw van Meghan en Kate willen kruipen. Laat de modestrijd beginnen!

Het Serpentine Ball is elke zomer weer hét society-evenement van Londen, zeg maar het Britse antwoord(je) op het New Yorkse Met Gala. Zeker sinds Diana er op kwam draven in haar beroemde revenge dress. Dus is de gastenlijst altijd buitengewoon exclusief. Maar dit jaar werd het wel heel bont, met maar liefst vier royal Britse meiden die de strijd aan gingen om de meest modieuze 'ere-Windsor' te worden.

Wie: Lady Amelia Windsor (22)

Royal familieband: Amelia is 37e in de lijn der troonopvolging. Ze is de kleindochter van een neef van koningin Elizabeth.

Wie: Prinses Eugenie van York (28)

Royal familieband: Eugenie is de dochter van prins Andrew, en de kleindochter van de queen. In de lijn is ze tiende.

Wie: Lady Kitty Spencer (27)

Royal familieband: Het nichtje van Diana, geen troonopvolger.

Wie: Prinses Beatrice van York (29)

Royal familieband: De andere dochter van prins Andrew, en kleindochter van de queen. Als oudste van de twee York-meiden is Beatrice achtste in de lijn der troonopvolging.

Beeld: ANP