Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Videoland zoekt lookalikes van de Oranje-prinsessen voor tweede deel Máxima

Acteerlustige jongedames opgelet! 

Oranje-prinsessen

In het tweede seizoen van Máxima zullen ook de dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima hun opwachting maken. De makers van de serie zijn daarom op zoek naar jonge actrices die de rollen van de Oranje-prinsessen kunnen vertolken.

Tweede deel Máxima

Toen bekend werd dat Videoland een serie over ons koningspaar zou maken konden we ons geluk niet op. In eerste instantie dachten we dat het om slechts één seizoen zou gaan, maar al op de première werden we verblijd met het nieuws dat er een tweede deel aankomt.

"We zijn enorm trots op de kwaliteit van deze unieke Videoland original en hebben daarom nu al besloten een tweede serie te bestellen", aldus Peter van der Vorst destijds. "In de eerste reeks zien we hoe een Argentijns meisje zich ontwikkelt tot een zelfverzekerde jonge vrouw die smoorverliefd wordt op een Nederlandse prins. Maar het verhaal gaat natuurlijk verder. Máxima trouwt, wordt moeder én koningin. Stuk voor stuk gebeurtenissen die in ons collectief geheugen gegrift staan en die we in het vervolg gaan terugzien. Dit zijn de grote Nederlandse verhalen die onze abonnees graag willen zien bij Videoland!”

Prinsesjes gezocht

We wisten al dat veel acteurs van het eerste seizoen ook terugkeren in het tweede deel. Delfina Chaves en Martijn Lakemeier vertolken wederom de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander en Elsie de Brauw en Sebastian Koch keren terug voor hun rollen als Beatrix en Claus.

Maar in het tweede seizoen gaat het verhaal van Wim-Lex en Máx natuurlijk verder, en we weten dat uit hun liefde drie prinsessen worden geboren: Amalia, Alexia en Ariane. De Oranje-prinsessen zullen ook te zien zijn in dit tweede deel en dus is Videoland op zoek naar jonge actrices die deze rollen kunnen vertolken. Hierbij gaat de voorkeur uit naar drie blonde zusjes die zowel Nederlands als Spaans spreken. Videoland is op zoek naar meiden in twee leeftijdscategorieën, namelijk 3, 5 en 6 jaar en 6, 8 en 9 jaar.

Heb je dus dochters, buurmeisjes of nichtjes die niet bang zijn om voor de camera te staan, dan kun je ze tot 15 juli opgeven. Wie weet zie je ze dan binnenkort schitteren als Amalia, Alexia en Ariane op het witte doek!

Royalty
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld