Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Videoland zoekt de perfecte jonge Máxima

En die zoektocht begint natuurlijk in Argentinië. We kunnen bijna niet wachten tot Moederland, het boek van Marcia Luyten straks van onze schermen knalt. Maar dat duurt nog even, want eerst moet er nog wel een goede Máxima gevonden worden, voor de Videoland-serie. De Nederlandse producent Millstr...

Videoland zoekt de perfecte jonge Máxima

En die zoektocht begint natuurlijk in Argentinië.

We kunnen bijna niet wachten tot Moederland, het boek van Marcia Luyten straks van onze schermen knalt. Maar dat duurt nog even, want eerst moet er nog wel een goede Máxima gevonden worden, voor de Videoland-serie.

De Nederlandse producent Millstreet Films heeft aangekondigd druk bezig te zijn met het casten van de serie, die draait om de beginjaren van Máxima Zorreguieta, dus eigenlijk alles wat ze meemaakte tot ze prins Willem-Alexander leerde kennen in 1999.

Argentijnse casting

Niet verrassend is voor het project een gerenommeerde Argentijnse casting director aangetrokken, Maria Laura Berch. Want er moeten natuurlijk nogal wat Argentijnen worden gecast om Máxima, haar familie en haar vriendinnen te spelen.

Máxima werd in Nederland natuurlijk al veel vaker gespeeld door bekende actrices. Je vindt ze hier.

Opgenomen in Argentinië, Spanje, New York en Nederland

De serie wordt internationaal ingestoken en zal worden opgenomen in Argentinië, Spanje, New York én Nederland. En natuurlijk spreekt de perfecte Máxima van Videoland Spaans. Hoe ze dat hopen te gaan doen in eventuele volgende seizoenen (het boek Vaderland komt er óók nog aan, over Máxima's tijd in Nederland) is nog niet bekend.

Wellicht wordt er, mocht het een hit worden en zover komen, gekozen voor het model The Crown waarbij er om de zoveel tijd een nieuwe, oudere lichting acteurs wordt ingezet.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in