Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

VIDEO: prins in tranen

Ze worden beschouwd als een van de liefste koninklijke paren, en prins Daniel bewijst deze week maar weer eens waarom. Tijdens een interview over zijn Victoria kon hij zijn tranen niet bedwingen. Maar weinig royal-koppels die het altijd zó gezellig lijken te hebben samen als kroonprinses Victoria...

VIDEO: prins in tranen

Ze worden beschouwd als een van de liefste koninklijke paren, en prins Daniel bewijst deze week maar weer eens waarom. Tijdens een interview over zijn Victoria kon hij zijn tranen niet bedwingen.

Maar weinig royal-koppels die het altijd zó gezellig lijken te hebben samen als kroonprinses Victoria van Zweden (39) en haar man Daniel (43). Hoe diep de liefde tussen de prinses en haar commoner – de twee ontmoetten elkaar in 2001 in de sportschool waar hij eigenaar van was - nog altijd zit, bleek deze week toen hij bij staatszender SVT aanschoof voor een interview.

Lees ook: 'Onze kinderen moeten gewoon met de bus'

Tijdens het openhartige gesprek liet de prins duidelijk merken hoe gek hij nog altijd is op de vrouw met wie hij in 2010 trouwde. Zo vertelde hij onder anderee dat Victoria ‘liever voor zichzelf zou moeten zijn’ en raakte hij geëmotioneerd toen hij sprak over haar werk voor goede doelen. “Ze is een ongelooflijk persoon”, zei hij met tranen in zijn ogen. “Het is een beetje too much voor mij om over te praten, maar ik zal mijn best doen. Ze heeft een unieke gave, straalt heel veel positiviteit en warmte uit. Het is gewoon een heel bijzondere vrouw.”