Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Video: Eloise krijgt een bedenkelijke eer...

Een nominatie voor een Kids' Choice Awards betekent... ...SLIJM! Het is je vergeven als je hier niet bekend mee bent, maar bij die prijsuitreiking halen winnaars vaak een groen slijmpak. En die bedenkelijke eer was dit jaar aan gravin Eloise. Die er goed mee omging. De gravin werd tijdens een fot...

Video: Eloise krijgt een bedenkelijke eer...

Een nominatie voor een Kids' Choice Awards betekent...

...SLIJM!

Het is je vergeven als je hier niet bekend mee bent, maar bij die prijsuitreiking halen winnaars vaak een groen slijmpak. En die bedenkelijke eer was dit jaar aan gravin Eloise. Die er goed mee omging.

De gravin werd tijdens een fotoshoot op de NDSM-werf in Amsterdam verrast met een slijmdouche, een 'eer' die eerder ten deel viel aan onder andere Chantal Janzen en K3, en op internationale bodem nog veel meer bekende koppen.

Zondag worden de prijzen pas uitgereikt, dus het is nog niet duidelijk of Eloise ook een prijs zal winnen. Ze kreeg de slijmdouche 'omdat ze zich in het afgelopen jaar als nieuwe online ster sterk heeft weten neer te zetten door op positieve wijze een grote achterban op te bouwen', aldus Nickelodeon. "Ze is hiermee niet alleen een inspiratie voor haar fans, maar ook voor opkomende content creators en jonge meiden."

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is genomineerd voor een Nickelodeon Kids' Choice Award voor 'Favoriete Ster Nederland'. Zij neemt het in deze categorie op tegen NikkieTutorials, Nienke Plas, Numidia en Rolf Sanchez. 

Beeld: Nickelodeon/Bart van der Putten

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in