Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verrassingsbezoek Máxima bij Young Lady Business Academy

Vanochtend verraste Koning Máxima de deelneemsters aan de stoomcursus ondernemen aan de Young Lady Business Academy tijdens een onaangekondigd werkbezoek. Máxima sprak met een aantal deelneemsters van de academie die vertelden over hun zakelijke ambities en opgedane kennis. De koningin sloot daar...

Verrassingsbezoek Máxima bij Young Lady Business Academy

Vanochtend verraste Koning Máxima de deelneemsters aan de stoomcursus ondernemen aan de Young Lady Business Academy tijdens een onaangekondigd werkbezoek.

Máxima sprak met een aantal deelneemsters van de academie die vertelden over hun zakelijke ambities en opgedane kennis.

De koningin sloot daarna  ook nog even bij het rondetafelgesprek waar werd gesproken over de barrière waar jonge vrouwen tijdens hun carrière tegen aan kunnen lopen en de handvatten die zij kregen aangereikt om deze belemmeringen weg te nemen. De Young Lady Business Academy is in 2017 opgericht door reisonderneemster Elske Doets, die dat jaar tot zakenvrouw van het jaar is gekozen. Met de academie wil zij de ondervertegenwoordiging van vrouwen in leidinggevende posities tegengaan.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.