Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tweeling Monaco: onbreekbare band

Onafscheidelijk zijn Jacques en Gabriella, de tweeling van Albert en Charlene van Monaco. Ze waren afgelopen weekend samen op een evenementje en bleken daar weer elkaars steun en toeverlaat. Het ís ook lastig: dan ben je drie jaar oud, en word je doodleuk meegenomen naar een officieel evenement m...

Tweeling Monaco: onbreekbare band

Onafscheidelijk zijn Jacques en Gabriella, de tweeling van Albert en Charlene van Monaco. Ze waren afgelopen weekend samen op een evenementje en bleken daar weer elkaars steun en toeverlaat.

Het ís ook lastig: dan ben je drie jaar oud, en word je doodleuk meegenomen naar een officieel evenement met papa en mama. Gelukkig slaan de kleintjes van Monaco zich er dapper doorheen. Zij hebben elkaar tenminste.

Wat dat betreft volgen ze het Monegaskische model: Albert is ook altijd enorm close geweest met zijn zussen, in het bijzonder met Caroline. Tel daar een tweelingband bij op en de kans is groot dat deze twee altijd close zullen blijven. Here's hoping.

Beeld: Facebook

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in