Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Trotse prins Carl Philip deelt eerste foto van zijn pasgeboren zoon

Apetrots zijn de Zweedse prins Carl Philip en prinses Sofia op hun pasgeboren zoon. Donderdag kwam het jongetje, Gabriel Carl Walther (zijn naam werd een paar dagen later bekendgemaakt) ter wereld en vrijdag deelden ze deze lieve foto.  De familie oogt relaxed en blij en uiteraard deelden ze de f...

Trotse prins Carl Philip deelt eerste foto van zijn pasgeboren zoon

Apetrots zijn de Zweedse prins Carl Philip en prinses Sofia op hun pasgeboren zoon. Donderdag kwam het jongetje, Gabriel Carl Walther (zijn naam werd een paar dagen later bekendgemaakt) ter wereld en vrijdag deelden ze deze lieve foto. 

De familie oogt relaxed en blij en uiteraard deelden ze de foto - zoals zo veel trotse ouders vandaag de dag - op Instagram. 

Lees ook: Zweden verwelkomen nieuw prinsje

Skinny jeans

Sofia ziet er ongelooflijk goed uit: ze droeg vrijdag - een dag na de bevalling (!) - alweer een skinny jeans. En Carl Philip was als altijd zijn aantrekkelijke zelf in een blauw overhemd en grijze broek. Hun little bundle of joy zat in een Maxi-Cosi, gewikkeld in een deken en met een mutsje op. 

Hand in hand

In het bijschrift laat het stel, dat hand in hand op de foto staat, weten dat ze het ziekenhuis hebben verlaten en weer veilig thuis zijn. Daar wordt het kleine prinsje aan zijn oudere broer Alexander (1) en de rest van de koninklijke familie geshowd. 

 

Prinsfamiljen har lämnat sjukhuset och är nu hemma igen. #kungahuset #prinsparet

Een bericht gedeeld door Kungahuset (@kungahuset) op