Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Throwback Thursday: 3 royal huwelijksverjaardagen!

Nog even over die heerlijke bruidsjurken ❤️ Wat er op 25 augustus toch in het water zit is niet bekend, maar de datum leverde drie royal weddings op. Noorwegen Op 25 augustus 2001 trouwde kroonprins Haakon van Noorwegen met Mette Marit Tjessem Høiby, alleenstaande moeder van kleuter Marius en een...

Throwback Thursday: 3 royal huwelijksverjaardagen!

Nog even over die heerlijke bruidsjurken ❤️

Wat er op 25 augustus toch in het water zit is niet bekend, maar de datum leverde drie royal weddings op.

Noorwegen

Op 25 augustus 2001 trouwde kroonprins Haakon van Noorwegen met Mette Marit Tjessem Høiby, alleenstaande moeder van kleuter Marius en een beeldige eenvoudige bruid in een Ove Harder Finseth. Sleep van twee meter, sluier van zes meter; die laatste werd op zijn plek gehouden door de Diamond Daisy Tiara, een geschenk van koning Harald en koningin Sonja. De showstopper van haar look was haar boeket in de vorm van een loper: héél Scandi Design.

Marius beleefde er zijn eerste wuifmomentje, op de arm van zijn moeder.

En nu? Marius (4de van rechts) is nu een boom van een jongeman, Haakon en Mette-Marit kregen samen nog prinses Ingrid Alexandra (derde van rechts) en prins Sverre (vijfde van rechts). Ze maken een heel happy indruk en hoewel Mette-Marit aan een nare longziekte lijdt, draait ze toch zoveel mogelijk mee in de royal agenda: haar toestand lijkt redelijk stabiel.

Nederland

Op 25 augustus 2005 was het jawoord van prins Pieter Christiaan en Anita van Eijk voor de wet in Apeldoorn, twee dagen later was het kerkelijk huwelijk in Noordwijk.

De bruid droeg een satijnen jurk met fijn kant op het lijfje, gemaakt door Frans Hoogendoorn.

De prins stond ook zelf even stil bij hun trouwdag.