Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Throwback: Amalia, Alexia en Ariane bij de Sinterklaasintocht

De prinsessen staan al lang niet meer voor Sinterklaas langs de route in Wassenaar, maar wat blijven deze oude plaatjes toch heerlijk.

Maxima Sinterklaas

Het is 'nog maar' elf jaar geleden, maar het voelt een stuk langer geleden als je de plaatjes zo bekijkt. Amalia, Alexia en Ariane zijn inmiddels grote meiden geworden. Maar begin ‘10’s stonden ook zij nog gewoon met hun ouders bij de intocht van Sinterklaas.

Soms in hun woonplaats Wassenaar, vaak ook in Scheveningen. En hoewel toen nog prins Willem-Alexander en ook heus wel eens bij was, leek onderling besloten dat mama Máxima met de meiden de stad in mocht halverwege november.

Voor haar was het natuurlijk relatief nieuw: in Argentinië hebben ze Papá Noel voor het betere cadeaugeefwerk en die komt op 24 december pas.

Maar je zag haar altijd genieten. Van haar meiden, die vaak met vriendinnetjes richting de intocht gingen, van de mensen om haar heen en ja: ook van de Sint.

Die zelf ook wel even opgekeken zal hebben toen hij vier bekende blonde koppies zag in de meute.

Heerlijke royalplaatjes om dit eerste Sinterklaasweekend goed mee te beginnen, dachten wij zo.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress