Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

The Crown is op zoek naar hun hertogin Kate

Britse studentes opgelet: er ligt een duchess-titel voor het oprapen! Werd vorige week bekend dat The Crown een of meerdere prequels krijgt, ondertussen zijn de makers nog gewoon druk met de opnames van seizoen 5 en het casten van seizoen 6 van de populaire Netflix-serie. De nieuwste zoektocht in...

The Crown is op zoek naar hun hertogin Kate

Britse studentes opgelet: er ligt een duchess-titel voor het oprapen!

Werd vorige week bekend dat The Crown een of meerdere prequels krijgt, ondertussen zijn de makers nog gewoon druk met de opnames van seizoen 5 en het casten van seizoen 6 van de populaire Netflix-serie.

De nieuwste zoektocht in een lange rij royal-zoektochten: de serie heeft de jacht geopend op een studentikoze Kate Middleton.

Het laatste seizoen van de serie zal zich ergens tussen eind jaren negentig en begin 2000's afspelen en moet ook de opbloeiende romance tussen prins William en Kate laten zien tijdens hun studietijd aan de universiteit van St. Andrews. Een grote verhaallijn zal het vermoedelijk niet worden (de makers van The Crown hebben altijd gezegd dat ze niet té dicht tegen de tegenwoordige tijd willen aanschuren), maar er wordt wel gezocht naar een jonge Kate.

En als The Crown iets bewezen heeft in de afgelopen jaren, dan is het wel dat ze bijna altijd mensen casten die écht goed lijken op de mensen die ze vertolken. En dat haar en make-up de rest doen.

Er wordt ook al een tijdje gezocht naar een jonge Will en een jonge Harry. In augustus beginnen de opnames van seizoen 6.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in