• Royalty

Te huur: buurhuis Will en Kate

Te huur: buurhuis Will en Kate

Een unieke kans om op Sandringham Estate te gaan wonen, naast het buitenverblijf van Will en Kate. Er is een cottage te huur, en die is nog best te betalen ook!

Het gaat om het twee slaapkamers tellende huisje aan 20 Cherry Tree in Anmer. En je huurt 'm al voor zevenhonderd pond (een slordige 750 euro) per maand. Van het royal estate van koningin Elizabeth, waar ook Will en Kate een paleis hebben.

Cherry Tree Cottage is onlangs helemaal gemoderniseerd, en biedt naast dat moderne interieur ook nog eens een enorme tuin en volop parkeergelegenheid. En beroemde buren, dat natuurlijk ook.

Dit beroemde familiekiekje werd in de tuin van Anmer Hall gemaakt

Te huur: buurhuis Will en Kate

Will en Kate gingen na de geboorte van prins George in Anmer Hall wonen. Inmiddels wonen ze alweer twee jaar fulltime in het Londense Kensington Palace, maar Amner Hall blijft hun buitenverblijf, en ze komen er vaak. En laat hun oprijlaan nu nét voor de deur bij 20 Cherry Tree uitkomen.

Volop kans om allerlei Britse royals te spotten, kortom. En dat voor een prima prijsje, in een prachtige omgeving. Wie het wil huren kan zich hier aanmelden. De verhuurder gaat binnenkort op zoek naar een geschikte huurder.

Met z'n allen naar de kerstmis op Sandringham

Te huur: buurhuis Will en Kate

Dat is echt niet alleen vanwege de royals: alle inwoners van Anmer vinden het interessant wie er uiteindelijk bij ze komt wonen. Het dorpje telt maar 29 huizen en 63 inwoners. Dan is het natuurlijk wél belangrijk dat je leuke buren hebt.

Beeld: Sandringham Estate

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in