Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sussexes: kerst in LA

Harry's eerste Amerikaanse kerst! De duke en duchess van Sussex vieren de feestdagen dit jaar niet met queen en co., maar met Archie en oma Doria in Los Angeles. Er werd al langer gefluisterd dat ze er zes weken tussenuit zouden gaan, en nu is dat ook bevestigd door het paleis: prins Harry, Megha...

Sussexes: kerst in LA

Harry's eerste Amerikaanse kerst! De duke en duchess van Sussex vieren de feestdagen dit jaar niet met queen en co., maar met Archie en oma Doria in Los Angeles.

Er werd al langer gefluisterd dat ze er zes weken tussenuit zouden gaan, en nu is dat ook bevestigd door het paleis: prins Harry, Meghan en hun zoontje Archie vieren het uiteinde van het jaar in haar geboorteplaats Los Angeles. Waar naast Thanksgiving ook kerst op de rol staat. Lekker zonnig!

Dat betekent dat de Sussexes dus niet bij de jaarlijkse royal-kerstviering van koningin Elizabeth op landgoed Sandringham aanwezig zullen zijn. De afgelopen twee jaar waren ze er wél bij.

In 2017 was het voor Meghan helemaal nieuw, zo'n royal Christmas

"Ze verheugen zich op family time", liet Buckingham Palace weten in een persverklaring. "Ze brengen de feestdagen dit jaar, als nieuw gezin, door met de moeder van de duchess, Doria Ragland. Deze beslissing ligt in de lijn met wat andere leden van de royal family eerder deden, en ze hebben hierbij de steun van de koningin."

Dat Harry en Meghan hun lastige jaar niet met de royals afsluiten geeft natuurlijk best wat scheve blikken. Zo wordt er in de Britse roddelpers natuurlijk stevig gehint dat de moeilijke band tussen Harry en William een rol zou hebben gespeeld bij de gescheiden kerst. Toch is het echt zo dat de kerstdagen bij de queen vrijblijvend zijn: ook Will en Kate vierden de kerst al eens met háár ouders.

In 2018: in verwachting met de feestdagen

Meghan en Harry waren in 2017 voor het eerst samen op Sandringham voor de feestdagen, vlak na hun verloving. Ook tijdens de kerstdagen van 2018, toen Meghan in verwachting was, waren ze er gewoon bij. Dit jaar is Doria aan de beurt en mag Los Angeles zich verheugen op Harry en Meghan-sightings.

Kom maar op met die Amerikaanse kerstkaart met Archie erop, zeggen wij!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in