Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sussex: nieuwe film over Harry en Meghan in de maak

De soapy saga krijgt een vervolg! Het was een kwestie van wachten: na Harry & Meghan: A Royal Romance en Harry & Meghan: Becoming Royal werkt Lifetime nu aan Harry & Meghan: Escaping the Palace. Het verhaal is een dramatisering van de Sussexit en volgt het stel in hun breuk met het Britse Koninkl...

Sussex: nieuwe film over Harry en Meghan in de maak

De soapy saga krijgt een vervolg!

Het was een kwestie van wachten: na Harry & Meghan: A Royal Romance en Harry & Meghan: Becoming Royal werkt Lifetime nu aan Harry & Meghan: Escaping the Palace.

Het verhaal is een dramatisering van de Sussexit en volgt het stel in hun breuk met het Britse Koninklijk Huis, na de geboorte van hun zoon Archie.

'De film zoomt in op de struggles van jonge ouders en de unieke uitdagingen van deel uitmaken van de koninklijke familie, die ertoe hebben geleid dat Harry en Meghan de royal banden verbraken voor een nieuw leven op hun eigen voorwaarden,' aldus Lifetime. Waar ze van opschieten houden: de film komt dit jaar nog uit. 

Iets zegt ons dat het interview van de hertog en hertogin van Sussex een bron van inspiratie zal zijn voor het script. Er worden nieuwe acteurs gecast voor de productie.

In de eerste film speelden Parisa Fitz-Henley en Murray Fraser en Parisa Fitz-Henley Harry en Meghan... 

...en in Becoming Royal waren dat Charlie Field en Tiffany Marie Smith.  

In het derde deel worden de rollen overgenomen door Jordan Dean (The Punisher) als Harry en Sydney Morton (She’s Gotta Have It) als Meghan. De eerste twee films zijn ook in Nederland uitgezonden, dus goede hoop dat ook Escaping the Palace hier te zien zal zijn.

Omdat het stel the gift that keeps on giving blijft te zijn hebben we alvast wat suggesties voor volgende delen in de Harry & Meghan serie: And Baby Makes Four, Too Much Therapy, War With The Windsors en Meghan For President, bijvoorbeeld.  

Foto's (c) Lifetime Movies, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in