Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Staatshoofd Liz ontvangt premier Liz op Balmoral

Het is al weer even geleden dat de Queen te zien was. Normaal gesproken beëdigt koningin Elizabeth (96) haar premiers in Buckingham Palace; Windsor Castle is ook nog een optie. Maar omdat ze nog vakantie heeft, in het Schotse Balmoral resideert en toch wel wat broos aan het worden is, reisde de n...

Staatshoofd Liz ontvangt premier Liz op Balmoral

Het is al weer even geleden dat de Queen te zien was.

Normaal gesproken beëdigt koningin Elizabeth (96) haar premiers in Buckingham Palace; Windsor Castle is ook nog een optie.

Maar omdat ze nog vakantie heeft, in het Schotse Balmoral resideert en toch wel wat broos aan het worden is, reisde de nieuwe Britse premier Liz Truss (47) naar Schotland, om daar tot Her Majesty's 15de (!)  minister-president te worden benoemd. Haar eerste premier werd geboren in 1874.

De ceremonie had plaats in de groene Drawing Room en de Queen kwam best monter over, al lijkt ze wel wat te zijn afgevallen en zorgt een stok nu permanent voor een extra steuntje.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in