Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Staatsbezoek & stijl: koningin Letizia in Denemarken!

Staatsbezoek & stijl: koningin Letizia kleedde zich in het vliegtuig al eens om voor het bezoek aan Denemarken en dat was de eerste van vele kledingwissels.

staatsbezoek spanje aan denemarken 2023

Vandaag is het staatsbezoek van Spanje aan Denemarken begonnen. De Spanials pakken zoiets altijd groots aan en worden officieel uitgewuifd.

Voor de reis droeg Letizia een groene ribfluwelen Boss blazer onder een zwarte jas van Mango. Plus: lekkere stevige schoenen. Je ziet dat ze niet zomaar weg zijn, er moeten handen worden geschud, het volkslied dient te worden gespeeld, er is een inspectie en er zijn saluutschoten. Kom daar maar eens om bij de Oranjes, die liever discreet via de viplounge in de PH-GOV verdwijnen.

Voor de aankomst in Kopenhagen had Letizia zich even omgekleed in een mantel van & Other Stories die uitstraalde dat het in Madrid aanzienlijk warmer is. Check even de diepe reverence van kroonprinses Mary die het protocol kent.

Getty Images

Onder de jas een knipoog naar de wit met rode Deense vlag, in deze rode Carolina Herrera.

Getty Images

En je kunt het aan koningin Margrethe van Denemarken overlaten om haar paleis eruit te laten zien alsof de hele cast van de Notenkraker is ingehuurd. Vanavond lees je alles over het staatsdiner én de Tiara Battle, op Nouveau!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Getty Images