Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Staatsbezoek: koningspaar neemt afscheid van Zuid-Afrika

Op de laatste dag van het staatsbezoek nam het koningspaar afscheid van Zuid-Afrika en kwam nog even terug op de stampij eerder op de dag.

koningspaar afscheid Zuid-Afrika

De derde dag van het staatsbezoek aan Zuid-Afrika is afgesloten met een ontvangst van de Nederlandse gemeenschap in Kaapstad. HM droeg een chique Natan op repeat.

Tijdens het persgesprek reageerde koning Willem-Alexander nog even op het toch wel heftige protest eerder op de dag, toen koningin Máxima en hij ontzet moest worden tussen boze demonstranten. "Het is prima om af en toe emoties te laten zien," zei ZM. Ze hadden al protesten verwacht en Máxima zei dat ze 'niet het idee had dat de mensen hen iets aan wilden doen.'

De koning bedankte voor alle gastvrijheid en indrukken die ze hadden gekregen. Máxima blijft nog even in Afrika. Zij begint maandag aan een driedaags bezoek aan Kenia, in het kader van haar werk voor de VN.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress