Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Staatsbezoek India: Máxima vlamt aan het IJ

Om door een ringetje te halen! Muziekgebouw aan 't IJ is vanavond in Indiase sferen. President Ram Nath Kovind en zijn vrouw Savita (die er vanavond niet bij is: de president nam dochter Swati mee als date!) bieden ons koningspaar daar vanavond een dansvoorstelling aan: Ramayana, a dance drama. D...

Staatsbezoek India: Máxima vlamt aan het IJ

Om door een ringetje te halen!

Muziekgebouw aan 't IJ is vanavond in Indiase sferen. President Ram Nath Kovind en zijn vrouw Savita (die er vanavond niet bij is: de president nam dochter Swati mee als date!) bieden ons koningspaar daar vanavond een dansvoorstelling aan: Ramayana, a dance drama.

Dat woord, drama, laat HM zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Zij toog naar het Amsterdamse water in een vlammende rode Natan-look die we kennen van Bevrijdingsdag 2019. Een top met een pantalon, dus vanavond geen jurk maar moderne rode glorie. Met bijpassende edelstenen, dat natuurlijk ook. De oorbellen gingen vandaag met alle drie de bloemen tegelijk (ze kunnen ook op standje één of twee gedragen worden) mee de deur uit.

Het was vandaag de tweede dag van het staatsbezoek vanuit India (gisteren was er al een fijn staatsbanket), maar de Oranjes kwamen er voor het dagprogramma niet aan te pas. De president ging onder andere langs bij de Staten-Generaal en minister-president Rutte. Er werd vooral gepraat over de India-Nederland-Water-Agri-Health-agenda en Indiase start-ups in Nederland.

Maar vanavond mocht er gedanst worden, al was het voornamelijk door dansgezelschap Kalakshetra Foundation. Al zal koningin Máxima ongetwijfeld zoals altijd hebben zitten meeswingen in haar stoeltje, as she does.

Na de voorstelling van vanavond nemen Willem-Alexander en Máxima officieel afscheid van de president en zijn echtgenote. Morgenochtend worden de Oranjes in de Duin- en Bollenstreek verwacht voor een kleurrijk streekbezoek. Waar ze, helaas, helaas, nog wel de nodige regen boven het hoofd hangt (het wordt spoedig beter, hou vol!). 

Wij duimen voor mooie plaatjes zónder paraplu's, thank you very much.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in