Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Society Wedding: India Hicks en David Flint Wood

Al 26 jaar samen en nu eindelijk getrouwd! Het is goed te merken dat de coronamaatregelen alom worden versoepelend, want er wordt recentelijk wat afgetrouwd. Veelal gaat het om huwelijk die al een paar keer zijn uitgesteld. Zo ook dat van ontwerper en ondernemer India Hicks (54), kleindochter van...

Society Wedding: India Hicks en David Flint Wood

Al 26 jaar samen en nu eindelijk getrouwd!

Het is goed te merken dat de coronamaatregelen alom worden versoepelend, want er wordt recentelijk wat afgetrouwd.

Veelal gaat het om huwelijk die al een paar keer zijn uitgesteld. Zo ook dat van ontwerper en ondernemer India Hicks (54), kleindochter van graaf Mountbatten en David Flint Wood. India en David zijn al 26 jaar samen en hebben vijf volwassen kinderen: Wesley, Felix, Conrad, Amory en Domino.

De bruid is zeer close met de Windsors: ze is een petekind van prins Charles en was op haar 13de bruidsmeisje op zijn huwelijk met prinses Diana.

"Na twintig jaar een vrij onconventioneel leven op een eilandje in de Bahama's te hebben geleid, besloten we dat onze trouwdag als contrast heel conventioneel moest worden," schreef Hicks eerder in Vogue.

India werd door Wesley naar de kerk gereden in Davids cabrio en door Felix naar het altaar gebracht.

De bruid droeg een eenvoudige A-lijn bruidsjurk met een col van Emilia Wickstead. Erbij Louboutins en een boeket van Pulbrook & Gould London.

Die bloemist maakte in 1960 ook bruidsboeket van haar moeder, lady Pamela Hicks, een van de bekendste aristo's van Engeland.

Pamela was in 1947 een van de bruidsmeisjes van koningin Elizabeth.

Ze is niet meer zo goed ter been, vandaar dat er voor haar een rolstoel was geregeld. Hier een lief momentje tussen moeder en dochter.

India zei eerder dat ze twijfelde over een sluier: "Het is het symbool van maagdelijkheid en laten we eerlijk zijn, die tijd ligt ver achter me. Maar ik heb er toch voor gekozen, omdat het zo'n ultiem bruidssymbool is."