Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sarah Ferguson verlaat Royal Lodge, koopt stulpje in mondain Mayfair

Nu is prins Andrew dus helemaal op zichzelf aangewezen. Die hadden we niet zien aankomen: na jaren samenwonen met haar ex prins Andrew – eerst in Sunninghill Park, daarna in de Royal Lodge – gaat Sarah Ferguson, hertogin van York, op zichzelf wonen. Van naar verluidt de hertog van Westminster hee...

Sarah Ferguson verlaat Royal Lodge, koopt stulpje in mondain Mayfair

Nu is prins Andrew dus helemaal op zichzelf aangewezen.

Die hadden we niet zien aankomen: na jaren samenwonen met haar ex prins Andrew – eerst in Sunninghill Park, daarna in de Royal Lodge – gaat Sarah Ferguson, hertogin van York, op zichzelf wonen.

Van naar verluidt de hertog van Westminster heeft ze voor 5 miljoen pond een woning in het Londense Mayfair gekocht, een chique wijk. Het ligt op loopafstand van mooie parken en de beste restaurants en bars van de stad.

Het gaat om een aantal appartementen die door eerdere bewoners zijn samengevoegd tot één groot droomappartement. Volgens The Sun is het 'een lange termijnsinvestering voor haar dochters prinses Beatrice en prinses Eugenie.'

Fergie heeft de woning zelf gekocht, vermoedelijk dankzij de verkoop van het chalet in Verbier waarvan Andrew en zij samen een deel bezaten. Een eigen huis in Londen is praktisch voor de ondernemende hertogin, wier hele netwerk aan uitgevers en Absolutely Fabulous-achtige PR-bureaus in Londen zit.

Voor prins Andrew zal het nu een stille boel worden in de Royal Lodge. Prinses Beatrice woont met haar gezin in Londen, prinses Eugenie brengt het grootste deel van haar tijd met haar gezin door in Portugal, waar Eugie's man Jack  brand ambassador is voor de CostaTerra Golf & Ocean Club.

Met nu ook nog Fergie's vertrek en geen enkel zicht op terugkeer in het Koninklijk Huis wordt het voor Andrew toch echt tijd om een serieus te gaan nadenken 'over de invulling van zijn leven, in een andere richting', zoals Buckingham Palace het eufemistisch verwoordt.   

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in