Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Saffieren huwelijk voor Máxima en Willem-Alexander

Het voelt nog helemaal niet zo lang geleden (zullen ze thuis op de Eikenhorst ook zeggen), maar vandaag zijn Willem-Alexander en Máxima toch écht zestien jaar getrouwd. Dit zijn onze favoriete foto's van ons prachtige koningspaar. Waar was jij op 2 februari 2002? Aan de buis gekluisterd waarschij...

Saffieren huwelijk voor Máxima en Willem-Alexander

Het voelt nog helemaal niet zo lang geleden (zullen ze thuis op de Eikenhorst ook zeggen), maar vandaag zijn Willem-Alexander en Máxima toch écht zestien jaar getrouwd. Dit zijn onze favoriete foto's van ons prachtige koningspaar.

Waar was jij op 2 februari 2002? Aan de buis gekluisterd waarschijnlijk. Om live mee te beleven hoe onze prins Willem-Alexander zijn jawoord gaf aan de prachtige - en toen al geliefde - Máxima Zorreguieta. Die biggelende traan, die jurk, dat vreselijk blije en verliefde stel... niet te versmaden.

Blauwe bloedjes

Inmiddels zijn we zestien jaar en drie (blauwe) bloedjes van dochters verder, en viert het paar vandaag hun saffieren huwelijk. Wat de koning en koningin precies doen om het te vieren (en of er een saffieren cadeau bij komt kijken) moeten we je schuldig blijven: dat houden ze altijd lekker voor zichzelf.

Gelukkig kun je het op Nouveau.nl wel een klein beetje meevieren: dit zijn onze favoriete foto's van het koningspaar door de jaren heen. Enjoy!