Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royaltyjaar 2018 in vogelvlucht

Hoera, het is 2018! En dat belooft een heel mooi royaltyjaar te worden, als we de agenda zo bekijken. Een royal weddingDie van Harry en Meghan dus, op 19 mei bij Windsor Castle. En ja: het huwelijk komt gewoon op televisie. Wij hebben er zin in! Twee royal baby’s (that we know of)In maart verwach...

Royaltyjaar 2018 in vogelvlucht

Hoera, het is 2018! En dat belooft een heel mooi royaltyjaar te worden, als we de agenda zo bekijken.

Een royal wedding

Die van Harry en Meghan dus, op 19 mei bij Windsor Castle. En ja: het huwelijk komt gewoon op televisie. Wij hebben er zin in!

Twee royal baby’s (that we know of)

In maart verwachten prinses Madeleine van Zweden en haar man Christopher hun derde kindje. Will en Kate verwachten in april hun derde mini-Cambridge.

De grote verjaardagen

Die zijn er in 2018 in overvloed. Van oud naar jong, daar gaan we. Koningin Sofia van Spanje én haar echtgenoot Juan Carlos, en onze eigen prinses Beatrix worden alle drie tachtig. Prins Charles wordt zeventig. Prins Albert van Monaco zestig. Kroonprins Frederik (Denemarken) en koning Felipe (Spanje) tikken de vijftig aan. En prinses Charlene van Monaco wordt veertig.

De jubilarissen

Koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen zijn op 29 augustus vijftig jaar getrouwd, en dat wordt uiteraard gevierd met allerlei festiviteiten. Daarnaast vieren onze dichtstbijzijnde koningen – Willem-Alexander en Filip van België ook allebei een bijzondere mijlpaal: zij zitten op 30 april en 21 juli officieel vijf jaar op de troon.